Rambursarea TVA-ului extern

 
Firmele românești care fac anumite cheltuieli în străinătate pot cere țării respective rambursarea taxei pe valoare adaugată (T.V.A.), potrivit legislației europene. După aderarea în Uniunea Europeană poate fi solicitată rambursarea T.V.A. pentru 36 de țări.
 
În general, acest proces poate fi laborios, necesitând adresarea directă a autorităților fiscale din străinătate sau a Camerei de Comerț din România. Pentru ca dumneavoastră sa nu vă irosiți timpul prețios, noi, ca firmă specializată în domeniul recuperării de T.V.A., ne oferim să facem acest lucru pentru dumneavoastră, în mod profesionist, eficient, si cât mai rapid posibil.
 
După o colaborare extinsă cu o firmă italiană care are peste 25 de ani experientă în acest domeniu, considerăm că suntem apți pentru a vă soluționa cererile în timp record, fiind experți în ceea ce privește procedurile birocratice necesare pentru rambursarea T.V.A-ului extern, reducând la minim timpul necesar pană la primirea banilor.
 
Noi efectuăm rambursarea T.V.A.-ului extern in urmatoarele domenii:
 

• Transport rutier

• Închiriere de standuri in cadrul târgurilor, showroom-urilor și expozițiilor din Uniunea Europeană

• Curse de mașini și motociclete

 
Pe langă rambursarea de T.V.A, ne ocupăm si de returnarea unei părți din acciza percepută pe combustibil, de către unele state din Uniunea Europeană (Belgia, Franța, Italia, Slovenia)
 

În caz că doriți să apelați la unul din serviciile noastre, contactați-ne (link) sau înregistrați-vă (link) si veți fi contactat de un operator care vă va informa în funcție de cerințele dumneavoastră.