Agenţie de muncă temporară

 
Pe langă serviciile noastre de rambursare de T.V.A si consultanţă financiară, suntem, de asemenea, o societate comercială autorizată să pună la dispoziţie utilizatorului personal calificat şi/sau necalificat pe care îl angajează şi îl salarizează.
 
Noi, ca şi agenţie de muncă temporară, vom acţiona ca şi un “intermediar” între angajat şi companie, ocupându-ne pentru angajat de toate procedurile birocratice în locul acestuia, astfel încât angajatul trebuie doar să încheie contractul de punere la dispoziţie cu utilizatorul.
 
În timp ce simplificam tot procesul de angajare, îi punem utilizatorului la dispoziţie forţă de muncă fără ca acesta să se ocupe de recrutare. Pentru persoanele care doresc să lucreze în regim de muncă temporară, oferim câteva domenii de activitate, printre care turism, agricultură şi transport.
 
Dacă doriţi să vă găsiţi un loc de muncă conform aptitudinilor dumneavoastră în România sau în străinătate, sau daca doriţi personal competent, dar timpul nu vă permite să vă implicaţi în procesul de selecţie, apelaţi cu încredere la serviciile noastre.